Bröllopsfotograferin 2

För att bli en duktig bröllopsfotograf krävs det övning. På samma sätt som att du inte gärna springer ett maraton om du inte har tränat först. Men hur ska du då öva på att fota bröllop, om du aldrig tar steget och fotar ett riktigt bröllop? Ett sätt kan vara att följa med en erfaren bröllopsfotograf, för att se hur den fotografen arbetar. Till en början kanske du inte ens fotograferar något själv, utan bara iakttar och lär dig. Självklart hela tiden med respekt för fotografens arbete. När du upplever att du kommit en bit på vägen kan du fungera som andrefotograf – en person som tar kompletterande bilder från andra vinklar än där den »riktiga« fotografen står.

Publicerat av

fotografcarlos

Jag är en fotograf, som älskar att fotografera, natur, djur, fåglar och även människor. Fotografi är en passion som jag ej kan leva utan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s