Djur har också känslor

Visste du att det nu är vetenskapligt belagt att våra vänner djuren faktiskt har känslor som kärlek, empati, glädje, sorg, ilska och rädsla och troligtvis alla de andra känslorna också. En serie av BBC har visat bortom alla tvivel att djur har förmågan till självmedvetenhet, att de tycker om att leka bara för att ha roligt och att de tröstar varandra när livet känns svårt. Som en engagerad djurvän kanske det inte kommer som en direkt nyhet, men för alla som fortfarande tror att djur är objekt som inte känner och som därför kan behandlas hur som helst utan konsekvenser, kan det kanske komma som något av en chock.

Publicerat av

fotografcarlos

Jag är en fotograf, som älskar att fotografera, natur, djur, fåglar och även människor. Fotografi är en passion som jag ej kan leva utan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s