Lämplig bröllopskamer

C4304BB8-AAA7-4E06-A869-4907AD351A32
Lämplig bröllopskamera är en slitstark sådan som kan leverera bildfiler med höga ISO-tal utan att det blir för brusigt. Platsen där vigseln äger rum kan ha sämre ljusförhållanden och då kräva att du går upp i ISO. Klicka här! Att använda ljusstarka objektiv är också att föredra och en favorit bland många av dagens bröllopsfotografer är 50mm f/1,4 eller f/1,2, eller den billigare med f/1,8. Den här brännvidden passar för många situationer och den stora bländaren ger en fin bakgrundsoskärpa. Även någon typ av zoom kan underlätta ditt arbete, till exempel en 70–200 f/2,8 för att fånga ögonblick under vigseln eller vid middagen. Vill du vara utrustad med en typisk porträttglugg rekommenderas 85mm f/1,8. Övrig utrustning som kan komma till användning är putsduk för att rengöra objektivlinser. Det kan även vara bra att ha regnskydd till kamera och objektiv, antingen ett påkostat

Publicerat av

fotografcarlos

Jag är en fotograf, som älskar att fotografera, natur, djur, fåglar och även människor. Fotografi är en passion som jag ej kan leva utan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s