Vad bör man tänka på när man fotar gamla bilar

Fotografering av gamla bilar
Du behöver inte vare sig dyra kameror eller speciell extrautrustning för att göra mycket bättre bilder av bilar. Du behöver bara ägna exponeringen litet extra omsorg, och här får du en rad tips som ge bättre bilder oavsett om du fotar med mobiltelefonen eller med en spegelreflexkamera. Tänk på bakgrunden En ful häck, lyktstolpar eller skyltar i bakgrunden förfular bilderna och tar uppmärksamheten från bilen. Se till att bakgrunden är förhållandevis lugn, så att bilen framträder ordentligt. Du kan t.ex. använda böljande sädesfält eller en enfärgad garageport. Fota i bilens naturliga miljö En terrängbil i en carport ser inte så spännande ut, men om du kör ut den i terrängen och ser till att den blir tillräckligt lerig ser den coolare ut. På samma sätt kan du fota familjebilen på kvällen i ett modernt stadskvarter eller en sportbil på en landsväg i vackra omgivningar. Kom bara ihåg att du inte får vara i vägen för andra trafikanter.

Publicerat av

fotografcarlos

Jag är en fotograf, som älskar att fotografera, natur, djur, fåglar och även människor. Fotografi är en passion som jag ej kan leva utan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s