Nikon D500

Nikon
Den supersnabba Nikon D500 fångar enkelt de viktiga ögonblicken. Du kan fotografera i upp till 10 bps med AE/AF-spårning eller med uppfälld spegel. När du fotograferar sport eller andra tillfällen där motiven snabbt byter riktning kommer du att märka hur mycket vi har förbättrat AF-spårningen och sikten genom sökaren. Tack vare en ny AF ASIC-enhet har autofokusen alltid tillgång till maximalt med resurser. Snabbare serieslutar- och spegelmekanismer minskar blackouten i sökaren avsevärt vid snabb serietagning. Kamerans stora buffert kan användas för att ta upp till 200 NEF (RAW)-bilder eller stora JPEG-bilder i en serietagning. Två kortplatser (en för XQD-kort och en för SD UHS II-kort) hanterar enkelt kamerans bildhastigheter och ser till att bufferten rensas omedelbart så att kameran är redo för nästa serietagning. USB 3.0-porten låter dig överföra stora datamängder snabbt, och kamerans inbyggda SnapBridge kapacitet tillåter trådlös bildöverföring. För dem som är ute efter ännu snabbare överföring är Nikon D500 dessutom kompatibel med WT-7A (tillval), som gör det möjligt att överföra filer till en FTP-server eller dator i hastigheter upp till 866,7 Mbit/sek.

Publicerat av

fotografcarlos

Jag är en fotograf, som älskar att fotografera, natur, djur, fåglar och även människor. Fotografi är en passion som jag ej kan leva utan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s